Zoeken naar t shirt met naam bedrukken

t shirt met naam bedrukken
T-Shirts en Shirts Bedrukken of Borduren vanaf 215, incl. bedrukking.
Of ze nu op een beurs of op straat is, uw promotieteams zullen pas echt goed opvallen met de promotie shirts bedrukt met logo. U kunt er ook voor kiezen om een tekst op shirt te laten bedrukken, bijvoorbeeld met de naam van de actie.
Voetbalshirt bedrukken Gratis verzending Voetbalshirtskoning.nl.
Dankzij de optie voetbalshirts bedrukken combineer je jouw shirt met eigen naam en rugnummer of met bedrukking van jouw favoriete voetballer. Begin direct met ontwerpen. Je kunt bij ons ook een eigen ontwerp aanleveren of wij kunnen een ontwerp maken voor je.
T-shirt bedrukken met tekst, foto of logo op Primera.nl!
Ook voor Carnaval kan een grappig shirt met een originele tekst een leuk cadeau zijn. Bedrukte t-shirts bestellen. Voordat je een eigen t-shirt kan laten bedrukken maak je keuze uit een t-shirt in de kleur blauw, zwart of wit. Vervolgens kies je jouw maat uit beschikbare maten S, M, L en XL en een design naar keuze. Wanneer je een design hebt gekozen voor jouw t-shirt, kan je ook nog kiezen om een foto of tekst toe te voegen. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp van je t-shirt? Voeg het dan toe aan je winkelmandje en rond het bestelproces af. Het door jou gekozen t-shirt wordt met uiterst hoogwaardige druktechnieken op het t-shirt gedrukt. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit! Bedruk dus snel je t-shirt met eigen naam of foto en laat het gratis bezorgen in één van de Primera winkels of kies voor thuisbezorging.
T-shirts bedrukken of borduren: vanaf 195, per shirt T-shirts.nl.
Zo is het heel leuk om op een sportdag allemaal een shirt met het logo en de naam van de school te dragen. T-shirts voor familiedag of vrijgezellenfeest. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht wanneer u als particulier kleding wilt laten bedrukken.
Naam op T-shirt drukken goedkoopt-shirtsbedrukken.nl.
Het type letter of cijfer wat je op je shirt gedrukt wilt hebben, mag je zelf bepalen. Alle namen worden gedrukt in 1 kleur! Rugnummers op shirts laten drukken. Rugnummers bedrukken voor een elftal of team? Informeer naar de mogelijkheden. Het type rugnummer wat je op je sportshirt wilt laten drukken mag je zelf bepalen. Eventueel kunnen er ook in het cijfer initialen of clubletters geplaatst worden. Alle nummers worden uitgesneden plot-transfers. Hele kleine details zijn daarom niet mogelijk. Alle rugnummers worden gedrukt in 1 kleur! LEAVERS Tshirts T-shirts bedrukken voor schoolverlaters! Perfect aandenken en eindejaarskado: het LEAVERS T-shirt! Het t-shirt kan bedrukt en gepersonaliseerd worden met het jaartal, persoonsnaam en alle namen van de kinderen of studenten in de cijfers. Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden om dit schoolverlaters-shirt te laten bedrukken! De minimale afname is 15 stuks. Informeer naar de mogelijkheden en voorbeelden! Voor het bedrukken van een naam of rugnummer gebruiken wij standaard kleuren zoals.:
Adult slimfit T-shirt met naam en nummer Cadeaus en Kaarten.
Be the first to review Adult slimfit T-shirt met naam en nummer Reactie annuleren. Je beoordeling Beoordelen. Candle Bag Small Eigen foto en tekst. 0 van 5. De Candle Bags zijn helemaal HOT. Bij ons kunt u deze bedrukken met 1 van onze ontwerpen welke u kunt aanpassen of met uw eigen ontwerp.
T-shirt bedrukken, T-shirts laten bedrukken Spreadshirt.
Ik heb een t-shirt met veel foto's' erop besteld en alle foto's' zijn erg duidelijk. Het shirt was ook erg gemakkelijk te maken! T-shirt drukken: het is moeilijk kiezen. Als je een T-shirt wilt bedrukken, ben je bij Spreadshirt op de juiste plaats.
Ontwerpjeshirt.nl Online T-Shirt Bedrukken.
Top kwaliteit bedrukte shirts, gecombineerd met fraaie printtechniek! Bestel nu uw shirt naar eigen ontwerp en loop over een paar dagen in uw zelf ontworpen shirt! U kunt ook uw full color afbeelding of foto op een shirt laten drukken.
TenuetjeBedrukking naam en nummer op achterzijde van shirt of Jack Tenuetje.nl.
Reviews 0 Reviews. E-mail namen en nummers op welk shirt. We bedrukken uw naam en nummer met een speciale flex folie welke specifiek ontwikkeld is voor sportkleding. Wanneer u een ander lettertype wenst als hetgeen we standaard aanbieden laat het ons dan even weten.

Contacteer ons